SecTools on myymäläjärjestelmien jälleenmyyntiin erikoistunut yritys.

Kirjaudu verkkokauppaan Tarjouskori

Referenssit

Maksuton kartoitus
Sovitaan yhdessä paras kokonaisratkaisu

Kokemusvuotta myymälöiden suojaamisesta.

Aina nopea ja
ammattimainen palvelu

Osuuskunta Suomen Asuntomessut Oy

"Vuonna 2020 messujen järjestämisen pääpainona oli turvallinen käyntikokemus. Halusimme tarkan tiedon tapahtuma-alueella olevista kävijämääristä reaaliajassa. SecTools toimitti pääportille messujen ajaksi markkinoiden nykyaikaisimman ja tarkimman sensorin mittaamaan kävijämääriä. Meillä oli reaaliaikainen tieto tapahtuma-alueella olevista kävijöistä. Kävijälaskuri oli yksi työkaluistamme turvallisen käyntikokemuksen takaamiseksi. Voin suositella SecToolsin kävijälaskureita messujen ja tapahtumien kävijälaskentaan. "

Ari Virta -
Osuuskunta Suomen Asuntomessut Oy

Kalasataman Apteekki

"Muutimme liiketilamme syksyllä 2018 Kauppakeskus Rediin. Meillä ei ollut vanhassa toimitilassamme hälytinporttijärjestelmää käytössä. SecTools oli aiemmin ottanut minuun yhteyttä ja vakuuttanut hälytinporttijärjestelmän kannattavuudella ja etenkin työkaluna varkaushävikin hallinnassa apteekin tuotteissa. Järjestelmään investointi uudessa apteekissa on osoittautunut kannattavaksi ja hyödylliseksi. Varkaushävikki on vähentynyt ja turvallisuus lisääntynyt. Suosittelen apteekkeihin SecTools hälytinporttijärjestelmää! "

Leena Melartin -
Kalasataman Apteekki

Synsam Group Finland Oy

"Aloitimme optikko­liikkeidemme konseptiuudistuksen v. 2016. Tähän projektiin tarvitsimme luotettavaa ja ammattitaitoista yhteistyö­kumppania hälytin­portti­järjestelmien toimittajaksi. SecTools vakuutti meidät alan tuntemuksella ja osaamisellaan, joten yhteistyön aloittaminen heidän kanssaan oli luontevaa. Synsam -ketjulla on tällä hetkellä 33 liikettä Suomessa ja ketju kasvaa koko ajan. Voin suositella SecToolsia kaikille vähittäiskaupan turva­ratkaisuja tarvitseville toimijoille!"

Helena Koski-Väänänen -
Synsam Group Finland Oy

Power Finland Oy

"Yhteistyömme SecTools Oy:n kanssa alkoi v. 2016 Power ketjun lanseerauksen alkaessa. SecTools on toiminut ammatti­taitoisesti ja joustavasti uudistus­projek­teissamme, toimittaen meille kokonais­toimituksena myymälöiden tuote­suojaus­laitteistot hälytin­porteista hälyttimiin sekä esittely­laitteiden Xtrim­suojaus­ratkaisut. Asennukset ja koulutukset on toteutettu sovituissa aikatauluissa ja järjestelmät ovat toimineet luotettavasti. Mikä tärkeintä, varkaus­hävikki on saatu kuriin ja kannattavuutta parannettua!"

Anssi Tuhkio -
Power Finland Oy

Nanso Group Oy

"SecTools Oy:n kokemus luotettavana ja ammatti­taitoisena vähittäis­kaupan ratkaisujen toimittajana vakuutti meidät. Aloitettuamme yhteis­työn heidän kanssaan aluksi hälytin­portti­järjestelmien toimituksilla, vuonna 2021 laajensimme yhteis­työtämme myös markkinoiden nykyaikaisimpiin ja tarkimpiin kävijä­laskuri­järjestelmiin SecToolsin tarjoamalla uudella SecCare-­palvelusopimuksella. Voimme suositella heitä muillekin pitkäaikaista ja luotettavaa kumppania hakeville."

Jenni Homer -
Nanso Group Oy

Suomalainen Kirjakauppa

"SecToolsin kanssa on tehty yhteistyötä kymmenkunta vuotta. SecToolsin yksi vahvuus on siinä, että he tuovat meille paljon erilaisia vaihtoehtoja mietittäväksi siitä, mikä juuri meille sopisi ja millä aikataululla. Yhteistyö perustuu luottamukseen. Se tehdään mitä sovitaan ja se on toiminut hyvin."

Ari Hokkanen -
Suomalainen Kirjakauppa

SECTOOLS OY

Korjalankatu 20,
45130 Kouvola
y-tunnus: 2239137-2

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ!

010 219 1390
myynti@sectools.fi

 

Facebook Linkedin

Copyright © 2024 SecTools Oy