SecTools on myymäläjärjestelmien jälleenmyyntiin erikoistunut yritys.

Kirjaudu verkkokauppaan Tarjouskori
Ajankohtaista

Maksuton kartoitus
Sovitaan yhdessä paras kokonaisratkaisu

Kokemusvuotta myymälöiden suojaamisesta.

Aina nopea ja
ammattimainen palvelu

Kävijälaskurin integroiminen vähittäiskaupan myymälän liiketoimintajärjestelmään

Kävijälaskurin keräämä tieto on hyödyllistä dataa. Laskurisensoreilla saadaan nopeasti kokonaisnäkemys myymälän kävijöistä, suosituimmista viikonpäivistä ja kellonajoista ja miten myymälässä suunnitellaan työvuorolistat kävijätietojen perusteella.  Tässä oli listattuna jo monta hyvää kriteeriä miksi myymälässä tulisi olla kävijälaskuri. Mutta tämä tieto kävijöistä ei vielä kerro myymälän asiakkaista, joka on myymälän kilpailukyvyn tärkein peruspilari!

Datan lisääntymisen johdosta monella kilpailukykyä tehostavalla vähittäiskaupan myymälällä on käytössään erilaisia automaattisia liiketoimintajärjestelmiä, jotka ohjaavat ja tehostavat liiketoimintaa oikeaan suuntaan. Liiketoimintajärjestelmään on voitu liittää myyntien seuranta, erilaisten kampanjoiden seuranta, varastonhallinta, valikoimahallinta, työvuorojen suunnittelu, sekä työvoimakustannukset. Kokonaisvaltainen paketti helpottamaan ja tehostamaan liiketoimintaa.

Kävijälaskurin integroiminen liiketoimintajärjestelmään on erinomainen työkalu erottamaan todelliset asiakkaat kävijöistä (konversio) ja tehostamaan myyntiä (hit rate %). Integroimisen johdosta suunnittelet entistä tarkemmin työvuorolistat ja teet säästöjä työvoimakustannuksissa. Kävijälaskurin keräämä data muuttuu tärkeäksi, kun sitä hyödyntää oikein osana liiketoimintajärjestelmää!

Mitä tulee huomioida kävijälaskuria valittaessa?

Kävijälaskureita on markkinoilla laidasta laitaan, perinteisistä infrapunasädelaskureista nykyaikaisiin ja kehittyneisiin 3D sensori laskureihin. Laskentatarkkuus vaihtelee paljon eri tekniikalla toimivien kävijälaskureiden välillä. Kaikilla kävijälaskureilla laskentatarkkuus on 100 % kun yksi henkilö liikkuu laskentakohteessa. Eroja tarkkuuteen eri tekniikoiden välillä alkaa syntymään, kun laskentakohteeseen lisätään henkilöitä. Mitä enemmän samanaikaista liikettä laskentakohteessa sitä heikompi on laskentatarkkuus. Xovis sensoreissa asia on toinen.

Nykyaikaisissa Xovis 3D sensoreissa laskentatarkkuus ei kärsi, vaikka laskentakohteessa on usean henkilön saman aikaista ja eri suuntaista liikettä. Yksi Xovis 3D sensori pystyy havaitsemaan samanaikaisesti 200 henkilöa ja erittelemään ne liikkumasuunnan mukaan. Näin ollen laskentatarkkuus Xoviksen 3D sensoreissa on yli 99 %.

Kävijälaskuria valittaessa tulee myös huomioida sen ominaisuudet tulevaisuudeninvestointina. Tekniikoiden ja järjestelmien kehittyessä kävijälaskurin tulee olla sellainen, joka pystyy päivittymään kehittyvän maailman mukana. Nykyaikaisimmat kävijälaskurit ovat täysin päivitettävissä palvelutarjoajan uusimmille toiminnoille. Esimerkiksi ikävä Korona -pandemia on tuonut lukuisia hyviä lisäominaisuuksia Xovis 3D kävijälaskentaan. Näitä ovat mm. käyttöasteen seuranta, turvaväli- ja kasvomaskihavainnointi. Muita aiemmin päivitettyjä lisäominaisuuksia ovat henkilökunta-, demografia- (ikä ja sukupuoli) ja katseen suunnan tunnistus.

Raportointityökalun käyttö on käyttäjän tärkein kosketus kävijälaskurin käyttöön. Raportoinnin tulee olla selkeä, kattava ja helppokäyttöinen. Käyttäjälle on myös tärkeää missä ja miten hän pääsee tarkastelemaan kävijätietoja. Pilvipohjainen raportointityökalu antaa vapauden ja helppouden kirjautua raportointityökaluun kaikilla älylaitteilla . Pilvipohjainen raportointi mahdollistaa myös datan siirtämisen asiakkaiden omiin liiketoiminnan ohjausjärjestelmiin standardipohjaisilla liittymä rajapinnoilla. 

 

SECTOOLS OY

Korjalankatu 20,
45130 Kouvola
y-tunnus: 2239137-2

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ!

010 219 1390
myynti@sectools.fi

 

Facebook Linkedin

Copyright © 2024 SecTools Oy