SecTools on myymäläjärjestelmien jälleenmyyntiin erikoistunut yritys.

Hälytinportit

Maksuton kartoitus
Sovitaan yhdessä paras kokonaisratkaisu

Kokemusvuotta myymälöiden suojaamisesta.

Aina nopea ja
ammattimainen palvelu

Hälytinportit

Hälytinportti on osa tuotesuojausta ja kustannustehokas tapa vaikuttaa vähittäiskaupassa varkaushävikin hallintaan. Laajasta hälytinportti – ja hälytinvalikoimastamme löydämme aina parhaan ratkaisun myymäläsi tuotesuojaukseen. Ota yhteyttä ja pyydä kartoitus SecTools -turvallisuusammattilaiselta.

Tuotesuojauksella tarkoitetaan vähittäiskaupan myymälöissä myytävien tuotteiden suojaamista hälyttimien avulla. Tuotesuojajärjestelmä pitää sisällään myymälän sisään- ja poistumiskäynneille asennettavat hälytinportit, kassoille asennettavat hälyttimien poistajat sekä tuotteisiin kiinnitettävät hälyttimet.

12 tuotetta

Hälytinporttien ulkonäkö

Valitse hälytinportti, joka täydentää ulkonäöllään myymälän muuta ulkoasua. Hälytinportin malliksi voidaan valita alumiinirunkoinen, mainospintainen tai tyylikäs led-valoilla varustettu pleksiportti. Porttivalikoimamme kattaa sekä RF- että AM-tekniikan.

Tarjoamme myös markkinoiden laajimman hälytinvalikoiman. Jokaiselle myytävälle tuotteelle löytyy tarkoituksenmukainen hälytin. Yleisimmin käytössä olevia hälyttimiä ovat kovahälyttimet, aktiivihälyttimet ns. spiderhälyttimet, tarrahälyttimet ja hälytinkotelot.

Kokonaisvaltainen palvelupakettimme kattaa koko hälytinporttijärjestelmän toimituksen ilmaisesta kartoituskäynnistä järjestelmän asentamiseen, henkilökunnan turvakoulutukseen ja hälyttimien käytön opastamiseen.

Ehkäise varkaushävikkiä oikeanlaisella tuotesuojajärjestelmällä

Hävikki on yksi vähittäiskaupan kannattavuutta merkittävästi heikentävä tekijä. Hävikki muodostuu monesta eri tekijästä, joista yksi on myymälävarkaudet. Varkaushävikki on vähittäiskaupan myymälöille monesti iso ongelma, koska sen vaikutus liikkeiden kannattavuuteen on huomattava.

Varkaushävikki vaihtelee suuresti eri tuoteryhmien välillä. Se voi pahimmillaan olla jopa 3-5 % liikevaihdosta.

Tilaamalla kauttamme ilmaisen kartoituskäynnin, voimme tarjota myymäläänne juuri tarpeisiinne soveltuvan kokonaisuuden.  Kohteeseen sopivalla järjestelmällä, oikeantyyppisillä tuotehälyttimillä sekä tehokkaalla hälyttimien käytöllä voimme luvata, että varkaushävikkinne vähintään puolittuu ja järjestelmä maksaa itsensä takaisin alle vuodessa.

” Sen minkä lupaamme, sen myös teemme!”

Maksuton kartoitus

Autamme sinua tuotesuojauksessa nopeasti ja ammattitaidolla. Jos haluat keskustella kanssamme myymälän suojauksesta tai kävijäseurannan palveluista, ota yhteyttä!

  Huom! Soittopyyntö ei sido sinua mihinkään

  SECTOOLS OY

  Korjalankatu 20,
  45130 Kouvola
  y-tunnus: 2239137-2

  OTA MEIHIN YHTEYTTÄ!

  010 219 1390
  myynti@sectools.fi

   

  Facebook Linkedin

  Copyright © 2021 SecTools Oy