SecTools on myymäläjärjestelmien jälleenmyyntiin erikoistunut yritys.

Kirjaudu verkkokauppaan Tarjouskori

Elektroniikan suojaus / mallilaitesuojaus

Maksuton kartoitus
Sovitaan yhdessä paras kokonaisratkaisu

Kokemusvuotta myymälöiden suojaamisesta.

Aina nopea ja
ammattimainen palvelu

Elektroniikan suojaus

Esittelyssä olevan elektroniikan suojaus ovat tärkeä osa myymälöiden kokonaisvaltaista tuotesuojausta. Sillä voidaan vaikuttaa kustannustehokkaalla tavalla vähittäiskaupan varkaushävikin hallintaan.

Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia esittelyelektroniikan ja mallilaitteiden suojausratkaisuja. Järjestelmiemme avulla myytävät esittelylaitteet saadaan näyttävästi ja turvallisesti esille. Asiakkaiden on helppo kokeilla ja testata laitteita itsekseen, jolloin liikkeiden myyjät voivat keskittyä sillä aikaa palvelemaan muita asiakkaita.

Kysy lisää tuotesuojauksesta

Ratkaisuvaihtoehtojemme avulla on helppo suojata kaikenlaiset elektroniset laitteet, joita halutaan esitellä asiakkaille. Näitä laitteita ovat puhelimet, tabletit, kellot, älyrannekkeet, kannettavat tietokoneet, kuulokkeet, langattomat kaiuttimet, verkkotuotteet, kotien turvatuotteet, akkukäyttöiset työkalut jne.

14 tuotetta

Mitä elektroniikan suojausjärjestelmät sisältävät?

Järjestelmiemme avulla tuotteita on helppo kokeilla ja vertailla toiseen vieressä olevaan laitteeseen. Valikoimistamme löytyy ratkaisu kaikkiin tarpeisiin.  Voimme rakentaa elektroniikan suojaukset joko erilliseen esittelypisteeseen, myymälän seinäkalusteeseen, esittelypöytiin, kassapisteisiin tai messuosastoille eli kaikkialle missä kallista pienelektroniikka pidetään esillä.

SecToolsin pitkäaikainen kokemus elektronisten laitteiden suojauksesta ja esillepanoista takaa asiakkaillemme aina parhaan kohteeseen sopivan ratkaisun kokonaistoimituksena.

Kokonaisvaltainen palvelupakettimme kattaa koko järjestelmän toimituksen ilmaisesta kartoituskäynnistä järjestelmän asentamiseen, henkilökunnan turvakoulutukseen ja hälyttimien käytön opastamiseen.

Ota yhteyttä tuotesuojauksesta

Ehkäise varkaushävikkiä oikeanlaisella suojausratkaisulla

Hävikki on yksi vähittäiskaupan kannattavuutta merkittävästi heikentävä tekijä. Usein yksikköhinnalta kalliita tuotteita ei uskalleta laittaa avoimeen ja myyvään esittelyyn, koska niiden varkaushävikki on niin suurta.  Esillepanojen houkuttelevuus kuitenkin lisää tutkitusti myyntiä. Mitä paremmissa paikoissa asiakaskierron kannalta esillä olevat tuotteet ovat sitä paremmin ne myyvät.

Tarjoamme ratkaisuja, joiden avulla varkaushävikki saadaan kuriin ja esillepanot oikeille paikoille ja tuotteet näyttävästi esille.

Maksuton kartoitus

Autamme sinua tuotesuojauksessa nopeasti ja ammattitaidolla. Jos haluat keskustella kanssamme myymälän suojauksesta tai kävijäseurannan palveluista, ota yhteyttä!

  Huom! Soittopyyntö ei sido sinua mihinkään

  SECTOOLS OY

  Korjalankatu 20,
  45130 Kouvola
  y-tunnus: 2239137-2

  OTA MEIHIN YHTEYTTÄ!

  010 219 1390
  myynti@sectools.fi

   

  Facebook Linkedin <!–Linkedin–>

  Copyright © 2024 SecTools Oy