SecTools on myymäläjärjestelmien jälleenmyyntiin erikoistunut yritys.

Kirjaudu verkkokauppaan Tarjouskori

Tuotehälyttimet ja hälytintarvikkeet

Maksuton kartoitus
Sovitaan yhdessä paras kokonaisratkaisu

Kokemusvuotta myymälöiden suojaamisesta.

Aina nopea ja
ammattimainen palvelu

Tuotehälyttimet ja hälytintarvikkeet

Tuotehälytin on kustannustehokkain tapa vaikuttaa vähittäiskaupan varkaushävikin hallintaan. Yleisimmin käytössä olevia tuotehälyttimiä ovat kovahälyttimet, aktiivihälyttimet ns. spiderhälyttimet, tarrahälyttimet ja hälytinkotelot.

Varusta myymäsi tuotteet tarkoituksenmukaisilla tuotehälyttimillä. Löydät valikoimistamme markkinoiden laajimman tarjonnan sekä RF- että AM- tuotehälyttimiä.

Kysy lisää tuotehälyttimistä

Mitä tuotesuojaus sisältää?

Tuotesuojauksella tarkoitetaan vähittäiskaupan myymälöissä myytävien tuotteiden suojaamista hälyttimien avulla. Tuotesuojajärjestelmä pitää sisällään sekä myymälän sisään- ja poistumiskäynneille asennettavat hälytinportit, kassoille asennettavat hälyttimien poistajat että tuotteisiin kiinnitettävät hälyttimet.

Laajasta hälytinportti- ja hälytinvalikoimastamme löydämme aina parhaan ratkaisun myymäläsi tuotesuojaukseen. Ota yhteyttä ja pyydä maksuton kartoitus SecTools -turvallisuusammattilaiselta.

Tehdään kartoitus myymälääsi

Näytetään 1–15 yhteensä 27 tuotetta

Laaja valikoima myös hälytinportteja

Hälytinporttien ulkonäkö voidaan valita täydentämään myymälän muuta ulkoasua. Hälytinportti -valikoimamme kattaa sekä RF- että AM-tekniikan ja porttimalliksi voidaan valita alumiinirunkoinen, mainospintainen tai tyylikäs led-valoilla varustettu pleksiportti.

Kokonaisvaltainen palvelupakettimme kattaa koko hälytinporttijärjestelmän toimituksen ilmaisesta kartoituskäynnistä järjestelmän asentamiseen, henkilökunnan turvakoulutukseen ja hälyttimien käytön opastamiseen.

Ehkäise varkaushävikkiä oikeanlaisella tuotesuojajärjestelmällä

Hävikki on yksi vähittäiskaupan kannattavuutta merkittävästi heikentävä tekijä. Hävikki muodostuu monesta eri tekijästä, joista yksi on myymälävarkaudet. Varkaushävikki on vähittäiskaupan myymälöille monesti iso ongelma, koska sen vaikutus liikkeiden kannattavuuteen on huomattava.

Varkaushävikki vaihtelee suuresti eri tuoteryhmien välillä. Se voi pahimmillaan olla jopa 3-5 % liikevaihdosta.

Tilaamalla kauttamme ilmaisen kartoituskäynnin, voimme tarjota myymäläänne juuri tarpeisiinne soveltuvan kokonaisuuden.  Kohteeseen sopivalla järjestelmällä, oikeantyyppisillä tuotehälyttimillä sekä tehokkaalla hälyttimien käytöllä voimme luvata, että varkaushävikkinne vähintään puolittuu ja järjestelmä maksaa itsensä takaisin alle vuodessa.

” Sen minkä lupaamme, sen myös teemme!”

Maksuton kartoitus

Autamme sinua tuotesuojauksessa nopeasti ja ammattitaidolla. Jos haluat keskustella kanssamme myymälän suojauksesta tai kävijäseurannan palveluista, ota yhteyttä!

  Huom! Soittopyyntö ei sido sinua mihinkään

  SECTOOLS OY

  Korjalankatu 20,
  45130 Kouvola
  y-tunnus: 2239137-2

  OTA MEIHIN YHTEYTTÄ!

  010 219 1390
  myynti@sectools.fi

   

  Facebook Linkedin

  Copyright © 2024 SecTools Oy