SecTools on myymäläjärjestelmien jälleenmyyntiin erikoistunut yritys.

Kirjaudu verkkokauppaan Tarjouskori

Kävijälaskenta ja kävijäanalytiikka

Maksuton kartoitus
Sovitaan yhdessä paras kokonaisratkaisu

Kokemusvuotta myymälöiden suojaamisesta.

Aina nopea ja
ammattimainen palvelu

Kävijälaskenta ja asiakaslaskuri

Kävijälaskenta ja asiakaslaskurit ovat tärkeimpiä työkaluja vähittäiskaupan kilpailukyvyn lisäämisessä. Kävijälaskuri voi olla hyvinkin yksinkertainen IR-kävijälaskuri tai nykyaikainen ja monipuolinen 3D-kamerasensorijärjestelmä.

Yksinkertaisimmat kävijälaskentajärjestelmät tuottavat vain päivittäisen kävijämäärän, mutta nykyään vaatimustaso kävijälaskennan suhteen on kasvanut ja järjestelmiä löytyy erilaisia monenlaisiin tarpeisiin. Laskentajärjestelmän tarkkuus pitää olla lähellä 100 % ja datan tulee olla luettavissa selkeiltä raporteilta tunti-, päivä-, viikko- ja kuukausitasolla tai se pitää olla integroitavissa myymälän omaan toiminnanohjausjärjestelmään ja sen tuottamaan muuhun dataan.

Kysy lisää kävijälaskureista

Teemme maksuttoman kartoituksen tarpeesi mukaisesta ratkaisusta!

7 tuotetta

Mitä kävijälaskentajärjestelmät sisältävät?

SecToolsin tarjoamat kävijälaskentajärjestelmät sopivat kaikkiin kohteisiin. Vaihtoehdoistamme löytyy sopivat kävijälaskentajärjestelmät niin ulko– kuin sisäkäyttöön.  Kävijälaskurin sensorit voidaan asentaa ulos lenkkipoluille, hiihtoladuille, puistoihin tai frisbeegolfkentille. Sisällä niitä käytetään museoissa, kirjastoissa ja muissa julkisissa tiloissa, toimistoissa, kauppakeskuksissa sekä yksittäisissä myymälöissä. Laskureilla voidaan mitata kävijämääriä, tilojen käyttöastetta, asiakkaiden kulkureittejä jne.

Tarjoamme kävijälaskurijärjestelmiä yritysten tarpeiden mukaan.  Voit hankkia järjestelmän joko suoraan ostamalla tai SecCare -palvelusopimuksella.  SecCare Premium palvelupakettimme sisältää laitteet, niiden asennukset matkakuluineen, ylläpidon, lisenssit, etähallinnan sekä järjestelmäintegroinnin asiakkaan myyntidataan. SecCare-palvelusopimus takaa yrityksille huolettoman järjestelmähankinnan pelkällä kuukausimaksulla.

Kokonaisvaltainen palvelupakettimme kattaa koko järjestelmän toimituksen ilmaisesta kartoituskäynnistä järjestelmän asentamiseen, haluttujen raportointityökalujen luomiseen ja henkilökunnan koulutukseen.

Pyydä ilmainen kartoituskäynti

Muuta kävijät asiakkaiksi

Kannattava liiketoiminta on varmasti tavoitteena kaikilla yrityksillä. Liiketoiminnan kannattavuutta on haastavaa lisätä vähittäiskaupan yhä tiukentuvassa kilpailutilanteessa. Liiketilat pyritään saamaan sieltä missä kävijöitä liikkuu eli parhailta paikoilta, joiden tilavuokrat ovat kalliita.

Asiakaslaskureista saatava analytiikka auttaa selvittämään missä potentiaaliset asiakkaat liikkuvat, mistä he tulevat ja mihin he ovat menossa. Jo parin prosentin lisäys asiakasmäärässä tuo parinkymmenen prosentin lisäyksen myyntituottoihin. Kävijälaskenta ja -analytiikka auttavat selvittämään ovatko esillepanot oikeilla paikoilla myymälöissä, ovatko ne asiakkaiden luontaisilla kulkureiteillä vai jossain aivan muualla.

Muutaman viikon seurantajaksot jopa 10 minuutin tarkkuudella tuovat päätöksenteon tueksi dataa, jota tarvitaan liiketoiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen.

Suunnitellaan tarpeisiinne sopiva kävijälaskentajärjestelmä!

Maksuton kartoitus

Autamme sinua tuotesuojauksessa nopeasti ja ammattitaidolla. Jos haluat keskustella kanssamme myymälän suojauksesta tai kävijäseurannan palveluista, ota yhteyttä!

  Huom! Soittopyyntö ei sido sinua mihinkään

  SECTOOLS OY

  Korjalankatu 20,
  45130 Kouvola
  y-tunnus: 2239137-2

  OTA MEIHIN YHTEYTTÄ!

  010 219 1390
  myynti@sectools.fi

   

  Facebook Linkedin <!–Linkedin–>

  Copyright © 2024 SecTools Oy