SecTools on myymäläjärjestelmien jälleenmyyntiin erikoistunut yritys.

Tarjouskori

Kävijälaskenta ja kävijäanalytiikka

Maksuton kartoitus
Sovitaan yhdessä paras kokonaisratkaisu

Kokemusvuotta myymälöiden suojaamisesta.

Aina nopea ja
ammattimainen palvelu

Kävijälaskenta

Kävijälaskenta ja asiakaslaskurit ovat tärkeimpiä työkaluja vähittäiskaupan kilpailukyvyn lisäämisessä. Kävijälaskentaa voidaan tehdä hyvinkin yksinkertaisilla IR-kävijälaskureilla tai monipuolisilla 3D-kamerasensoreilla.

Yksinkertaiset laskentajärjestelmät tuottavat vain päivittäisen kävijämäärän. Nykyään vaatimustaso kävijälaskennan suhteen on kuitenkin kasvanut koko ajan. Järjestelmien tarkkuus pitää olla lähellä 100 % ja datan pitää olla luettavissa selkeiltä raporteilta tunti-, päivä-, viikko- ja kuukausitasolla tai se pitää olla integroitavissa myymälän omaan toiminnanohjausjärjestelmään ja sen tuottamaan muuhun dataan.

Kysy lisää kävijälaskureista

Teemme maksuttoman kartoituksen tarpeen mukaisesta ratkaisusta!

6 tuotetta

Mitä kävijälaskentajärjestelmät sisältävät?

SecToolsin tarjoamat kävijälaskentajärjestelmät sopivat kaikkiin kohteisiin. Vaihtoehdoistamme löytyy sopivat kävijälaskentajärjestelmät niin ulko– kuin sisäkäyttöönkin.  Kävijälaskuri sensorit voidaan asentaa ulos lenkkipoluille, hiihtoladuille, puistoihin tai frisbeekentille. Sisällä niitä käytetään museoissa, kirjastoissa ja muissa julkisissa tiloissa, toimistoissa, kauppakeskuksissa sekä yksittäisissä myymälöissä. Laskureilla voidaan mitata kävijämääriä, tilojen käyttöastetta, asiakkaiden kulkureittejä jne.

Tarjoamme kävijälaskuri järjestelmiä yritysten tarpeiden mukaan.  Voit hankkia järjestelmän joko suoraan ostamalla tai SecCare -palvelusopimuksella.  SecCare Premium palvelupakettimme sisältää laitteet, niiden asennukset matkakuluineen, ylläpidot, lisenssit, etähallinnan sekä järjestelmäintegroinnin asiakkaan myyntidataan. SecCare-palvelusopimus takaa yrityksille huolettoman järjestelmähankinnan pelkällä kuukausimaksulla.

Kokonaisvaltainen palvelupakettimme kattaa koko järjestelmän toimituksen ilmaisesta kartoituskäynnistä järjestelmän asentamiseen, haluttujen raportointityökalujen luomiseen ja henkilökunnan koulutukseen.

Pyydä ilmainen kartoituskäynti

Muuta kävijät asiakkaiksi

Kannattava liiketoiminta on varmasti tavoitteena kaikilla yrityksillä. Liiketoiminnan kannattavuutta on vaikea lisätä vähittäiskaupan yhä tiukentuvassa kilpailutilanteessa.  Liiketilat pyritään saamaan sieltä missä kävijöitä liikkuu eli parhailta paikoilta, joiden tilavuokrat ovat kalliita.

Kävijälaskureista saatava analytiikka auttaa selvittämään missä potentiaaliset asiakkaat liikkuvat, mistä he tulevat ja mihin he ovat menossa. Jo parin prosentin lisäys asiakasmäärässä tuo parinkymmenen prosentin lisäyksen myyntituottoihin. Kävijälaskenta ja -analytiikka auttavat selvittämään ovatko esillepanot oikeilla paikoilla myymälöissä, ovatko ne asiakkaiden luontaisilla kulkureiteillä vai jossain aivan muualla.

Muutaman viikon seurantajaksot jopa 10 minuutin tarkkuudella tuovat päätöksenteon tueksi sitä dataa, jota tarvitaan liiketoiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen.

Suunnitellaan tarpeisiinne sopiva kävijälaskentajärjestelmä!

Maksuton kartoitus

Autamme sinua tuotesuojauksessa nopeasti ja ammattitaidolla. Jos haluat keskustella kanssamme myymälän suojauksesta tai kävijäseurannan palveluista, ota yhteyttä!

  Huom! Soittopyyntö ei sido sinua mihinkään

  SECTOOLS OY

  Korjalankatu 20,
  45130 Kouvola
  y-tunnus: 2239137-2

  OTA MEIHIN YHTEYTTÄ!

  010 219 1390
  myynti@sectools.fi

   

  Facebook Linkedin

  Copyright © 2022 SecTools Oy