SecTools on myymäläjärjestelmien jälleenmyyntiin erikoistunut yritys.

Kirjaudu verkkokauppaan Tarjouskori

Kameravalvonta­järjestelmät

Maksuton kartoitus
Sovitaan yhdessä paras kokonaisratkaisu

Kokemusvuotta myymälöiden suojaamisesta.

Aina nopea ja
ammattimainen palvelu

Kameravalvonta tuo turvaa, suojaa ja ennalta ehkäisee ilkivallalta ja rikoksilta 

Ilman kameravalvontaa sattuneiden tapahtumien selvittäminen ja todentaminen on haastava tai mahdotonta. Toimiva ja tarkka kameravalvonta suojaa henkilöt, omaisuuden ja kiinteistöt.  Toimitamme asennettuna laadukkaat valvontakamerat jokaiseen kohteeseen riippumatta ympäristö- ja valaistusolosuhteista. Kameravalvonta voidaan määrittää tallentamaan ajastetusti, jatkuvasti tai liiketunnistuksen avulla. Järjestelmä on mahdollista liittää valvontakeskukseen, jolloin vartija voi seurata ja toimia tilanteen mukaan.  

Ota yhteyttä kameravalvonnasta

12 tuotetta

Tallentava kameravalvonta

Suunnittelemme ja toteutamme kohteet aina tapauskohtaisesti parhaalla mahdollisella ratkaisulla. Oikein valitut valvontakamerat soveltuvat jokaiseen kohteeseen tuottaen parhaan mahdollisen kuvalaadun riippumatta säästä, lämpötilasta tai valaistuksesta.  

Nykyaikainen ja laadukas tallentava kameravalvonta koostuu Ip-kameroista ja verkkoon liitettävästä tallentimesta, johon on sisäänrakennettu muisti. Tallentimeen on mahdollista liittää näyttö, jolloin kuvan ja tallenteiden seuraaminen on helppoa ja vaivatonta. Tallentimelta on helppoa ja nopeaa valita halutut tallenteet mahdollisten tilanteiden selvittämiseen.  

Verkkoliitännän ansiosta käyttäjällä on aina etäyhteys kohteeseen, jolloin kameravalvonnan kuvan seuraaminen onnistuu mobiilisovelluksen tai nettiselaimen välityksellä. Tämä mahdollistaa myös valvontakeskuksen liittämisen järjestelmään, jolloin kohteella on 24/7 vartiointi ja turva. 

Ota yhteyttä ja pyydä lisätietoja SecTools -turvallisuusammattilaiselta!

Kysy lisää kameravalvonnasta

Maksuton kartoitus

Autamme sinua tuotesuojauksessa nopeasti ja ammattitaidolla. Jos haluat keskustella kanssamme myymälän suojauksesta tai kävijäseurannan palveluista, ota yhteyttä!

  Huom! Soittopyyntö ei sido sinua mihinkään

  SECTOOLS OY

  Korjalankatu 20,
  45130 Kouvola
  y-tunnus: 2239137-2

  OTA MEIHIN YHTEYTTÄ!

  010 219 1390
  myynti@sectools.fi

   

  Facebook Linkedin

  Copyright © 2024 SecTools Oy