SecTools on myymäläjärjestelmien jälleenmyyntiin erikoistunut yritys.

Kirjaudu verkkokauppaan Tarjouskori

Tuotesuojaus

Maksuton kartoitus
Sovitaan yhdessä paras kokonaisratkaisu

Kokemusvuotta myymälöiden suojaamisesta.

Aina nopea ja
ammattimainen palvelu

Ratkaisumme myymälän tuotesuojaukseen

Hälytinportit

Tuotehälyttimet

Elektroniikan suojaus

Tuotesuojauksella lisää kannattavuutta liiketoimintaan

Toimivan ja oikein mitoitetun tuotesuojauksen avulla myymälänne varkaushävikki pienenee merkittävästi. Pienentyneen hävikin ansiosta liiketoimintanne kannattavuus paranee ja pidemmällä aika välillä järjestelmät maksavat myös itsensä takaisin.

Olipa kyseessä apteekki, vaatekauppa, rautakauppa, elektroniikkaliike tai hypermarket SecTools tarjoaa aina markkinoiden kattavimman valikoiman tuotteita ja palveluita tuotesuojaukseen.  Laajan ja monipuolisen hälytinvalikoimamme ansiosta voimme suojata kaikki mahdolliset tuotteet. Laajan valikoiman ja pitkän kokemuksemme myötä löydämme aina jokaiseen erilaiseen tarpeisiin parhaiten soveltuvan tuotesuojausjärjestelmän.

Toimitamme myymämme tuotesuojausjärjestelmät asennettuna kaikkialle Suomessa. Pyydä maksuton kartoitus SecTools turvallisuusammattilaiselta.

Tuotesuojaus merkittävä osa myymäläturvallisuutta

Tuotesuojauksella tarkoitetaan vähittäiskaupan myymälöissä myytävien tuotteiden suojaamista erilaisten hälyttimien avulla. Jokaiselle myymälän tuotteelle löytyy oikeanlainen hälytin suojaamaan mahdollisilta varkauksilta. Tuotesuojauksen tärkeimmät tehtävät ovat estää ja vähentää oleellisesti myymälään kohdistuvaa varkaushävikkiä, lisätä myymälän turvallisuutta ja auttaa myymään enemmän parempien esillepanojen ansiosta.

Tarjoamme markkinoiden laajimman valikoiman erilaisia järjestelmiä myymälän tuotesuojaukseen. Näitä järjestelmiä ovat: hälytinportit ja hälyttimet, foliokassi- ja magneetti-ilmaisimet, elektroniikan suojaus- järjestelmät, elektroniset kalustelukot ja ostoskärryjen lukitusjärjestelmät.  Järjestelmien lisäksi tarjoamme asiakkaillemme turvallisuuteen liittyviä koulutuksia lisäämään myymälän turvallisuutta.

Ratkaisuillamme lisätään kannattavampaa kaupankäyntiä asiakkaan ostokokemuksesta tinkimättä. SecTools tuotesuojauksen avulla myymälän tuotteet ovat aina turvallisesti ja tyylikkäästi esillä.

Haluatko tietää asiasta enemmän?

Miksi tilata tuotesuojaus meiltä?

  • Teemme tuotesuojauksen aina räätälöidysti: Toimittamamme järjestelmät ovat aina suunniteltu asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Ammattitaitomme ansiosta pystymme tarjoamaan teknistä näkemystä asiakkaan päätösten tueksi.
  • Olemme aina apunasi: Olemme tukenasi projektin alusta loppuun ja valmiina vastaamaan sinua askarruttaviin kysymyksiin. Tavoitat meidät aina puhelimitse tai sähköpostitse.
  • Olemme joustavia: Tiedämme, että työmaalla voi tulla vastaan yllätyksiä ja olemme aina valmiita joustamaan ja kertomaan rehellisesti mikä on teknisesti mahdollista ja mikä ei.
  • Laaja valikoima erilaisia myymäläjärjestelmiä: Meidän kauttamme saat myös muita myymälöissä käytössä olevia järjestelmiä kuten kävijälaskurit, kameravalvonnan, mainosnäytöt, setelintunnistimet/-laskurit jne.

Näin helppoa se on

  1. Jätä yhteydenotto tai tarjouspyyntö tuotesuojauksesta
  2. Olemme teihin yhteydessä ja pyydämme tarvittavat materiaalit tarjouksen laskemista varten
  3. Tarjouksen hyväksyminen ja toimitusajankohdan sopiminen
  4. Asennukseen liittyvien asioiden sopiminen (esim. sähkötyöt, lattiamateriaali jne.)
  5. Asennus sovittuna ajankohtana
  6. Asennuksen jälkeen olemme aina tavoitettavissa ja valmiina auttamaan

SECTOOLS OY

Korjalankatu 20,
45130 Kouvola
y-tunnus: 2239137-2

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ!

010 219 1390
myynti@sectools.fi

 

Facebook Linkedin <!–Linkedin–>

Copyright © 2024 SecTools Oy