SecTools on myymäläjärjestelmien jälleenmyyntiin erikoistunut yritys.

Kirjaudu verkkokauppaan Tarjouskori

Setelintunnistimet

Maksuton kartoitus
Sovitaan yhdessä paras kokonaisratkaisu

Kokemusvuotta myymälöiden suojaamisesta.

Aina nopea ja
ammattimainen palvelu

Väärennettyjä seteleitä liikkuu yhä enemmän: Suojaa liiketoimintasi SecTools Oy:n setelintunnistimilla 

Valuutan väärentäminen on kasvava ongelma, joka vaikuttaa talouteen ja yritysten toimintaan ympäri maailmaa. Väärennetyt setelit levittyvät laajalle ja niiden laatu on viime aikoina parantunut huomattavasti. Tämän takia tunnistaminen on muuttunut entistä haastavammaksi. Kauppiaiden ja yksityishenkilöiden onkin yhä tärkeämpää suojautua väärennöksiltä, sillä ne voivat johtaa taloudellisiin menetyksiin ja luottamuksen heikkenemiseen rahajärjestelmään. 

Me SecTools Oy:llä olemme omistautuneet tarjoamaan asiakkaillemme parhaat mahdolliset varusteet väärennettyjen seteleiden havaitsemiseen. Tarjoamme markkinoiden nykyaikaisimman teknologian mukaiset setelintunnistimet, jotka varmistavat nopean ja luotettavan seteleiden aitouden tarkastuksen. Laitevalikoimamme sisältää käyttäjäystävällisen ja nopean setelintunnistimen, joka on aina ajan tasalla viimeisimpien päivitysten ansiosta. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

2 tuotetta

Väärennettyjen seteleiden tunnistamisen haasteet 

Me kohtaamme jatkuvasti lisääntyviä haasteita taistelussa väärennettyjä seteleitä vastaan. Kasvavan ongelman ja kehittyneiden väärentämismenetelmien myötä setelintunnistimien tarve on suurempi kuin koskaan. 

Väärennösten yleistyminen 

Väärennettyjä seteleitä liikkuu markkinoilla yhä enenevissä määrin. Vuosittainen kasvu on huomattavaa ja tämä vaikeuttaa huomattavasti väärennettyjen seteleiden tunnistamista. Tilastot osoittavat, että: 

 • Väärennettyjen seteleiden määrä on kasvanut 10% edellisestä vuodesta. 
 • Kaikista liikkeellä olevista seteleistä 0.01% arvioidaan olevan väärennöksiä. 

Kehittyneet väärentämismenetelmät 

Väärentäjät käyttävät yhä ammattimaisempia menetelmiä, mikä tekee aitojen ja väärennettyjen seteleiden erottamisesta vaikeaa. Uudet tulostusteknologiat ja materiaalit mahdollistavat: 

 • Seteleiden tarkat painojäljitelmät. 
 • Monimutkaisten turvaominaisuuksien, kuten vesileimojen ja hologrammien, kopioinnin. 

SecTools Oy:n setelintunnistusratkaisut 

Meidän setelintunnistimemme yhdistävät uusimmat teknologiat ja käyttäjäystävällisyyden varmistaen aitojen seteleiden tunnistamisen.  

Markkinoiden edistyksellisellisimmät teknologiat 

Meidän setelintunnistimissamme on käytössä alan edistyksillisimmät teknologiat. Ne hyödyntävät ajanmukaista tunnistusalgoritmiä, mikä mahdollistaa väärennettyjen seteleiden tehokkaan tunnistamisen. 

Setelintunnistimen ominaisuudet 

Setelintunnistimemme ovat luotettavia ja varustettu viimeisimmillä päivityksillä. Laitteet tunnistavat useita valuuttoja ja niiden tarkkuus on erinomainen. 

Helppokäyttöisyys ja nopeus 

Tarjoamamme setelintunnistimet ovat paitsi nopeita, myös erittäin helppokäyttöisiä. Käyttöönotto on vaivatonta, mikä tarkoittaa, että aitouden voi varmistaa ilman viiveitä. 

Lisävarusteet 

Osaan valikoimamme setelintunnistimista on lisävarusteeksi saatavilla myös akku, jolloin laitteita voidaan käyttää myös liikkuvammassa työssä ja ulkotapahtumissa, kun verkkovirtaa ei ole saatavilla.  

Usein Kysytyt Kysymykset 

SecTools Oy setelintunnistimet varmistavat rahan aitouden modernilla teknologialla. Kattavat päivityksemme takaavat tunnistimien ajantasaisuuden ja helppokäyttöisyys nopeuttaa käteisen käsittelyä. 

Miten toimia, jos epäilee saaneensa väärennetyn setelin? 

Jos saatte käsiinne mahdollisesti väärennetyn setelin, suosittelemme välitöntä yhteydenottoa poliisiin. Älkää käyttäkö kyseistä seteliä maksuvälineenä. 

Mitkä ovat yleisimmät merkit väärennetyssä setelissä? 

Väärennetyissä seteleissä voi esiintyä epätarkkoja painojälkiä, vääriä vesileimoja tai puutteellista turvalankaa. Myös setelin tuntu ja mitat voivat olla väärät. 

Voiko setelin aitouden varmistaa ilman erikoislaitteita? 

Aitouden voi tietyissä määrin varmistaa tarkkailemalla setelin turvaominaisuuksia, mutta tarkimman tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme käyttämään setelintunnistuslaitetta. 

Minkälaisia teknologioita setelintunnistimet käyttävät aitouden tarkistukseen? 

Setelintunnistimet käyttävät useita teknologioita kuten UV-valoa, infrapunaominaisuuksia, magneettitunnistusta ja optista tunnistusta aitouden takaamiseksi. 

Kuinka usein setelin tunnistuslaitteita tulisi päivittää? 

Laitteita tulisi päivittää säännöllisesti, sillä rahan turvaominaisuudet kehittyvät jatkuvasti ja väärentäjät keksivät uusia menetelmiä. Me toimitamme päivitykset aina niiden julkaistessa. 

Maksuton kartoitus

Autamme sinua tuotesuojauksessa nopeasti ja ammattitaidolla. Jos haluat keskustella kanssamme myymälän suojauksesta tai kävijäseurannan palveluista, ota yhteyttä!

  Huom! Soittopyyntö ei sido sinua mihinkään

  SECTOOLS OY

  Korjalankatu 20,
  45130 Kouvola
  y-tunnus: 2239137-2

  OTA MEIHIN YHTEYTTÄ!

  010 219 1390
  myynti@sectools.fi

   

  Facebook Linkedin

  Copyright © 2024 SecTools Oy