SecTools on myymäläjärjestelmien jälleenmyyntiin erikoistunut yritys.

Kirjaudu verkkokauppaan Tarjouskori

Toimitus- ja tilausehdot

Maksuton kartoitus
Sovitaan yhdessä paras kokonaisratkaisu

Kokemusvuotta myymälöiden suojaamisesta.

Aina nopea ja
ammattimainen palvelu

Sectools Oy verkkokaupan tilaus- ja toimitusehdot

Verkkokaupan asiakkaana voi olla yritys tai yhteisö, jolla on voimassa oleva y-tunnus (jäljempänä ”Asiakas”). Tuotteita voi tilata ainoastaan rekisteröityneenä käyttäjänä. Asiakas on vastuussa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta verkkokaupan käytöstä. Kirjautumistiedot ovat henkilö- tai yrityskohtaisia eikä niitä saa luovuttaa ulkopuolisten käyttöön. Sectools Oy:llä (jäljempänä ”Myyjä”) on oikeus väärinkäytöstä epäillessään estää asiakkaan kirjautumistietojen käyttö ilman ennakkoilmoitusta asiakkaalle. Tilaus- ja toimitusehdot ovat voimassa 1.4.2024 alkaen.

 1. Soveltamisala

Näitä tilaus- ja toimitusehtoja sovelletaan sectools.fi verkkokaupan ja sen asiakkaiden välillä tapahtuviin kauppoihin. Verkkokaupan omistaa Sectools Oy (Korjalankatu 20, 45130 Kouvola, y-tunnus 2239137-2).

 • Henkilötietojen käsittely

Asiakkaan henkilötietoja (kirjautumistiedot) käsitellään voimassa olevien Euroopan unionin ja kansallisten lakien ja asetusten mukaisesti. Lisätietoja henkilötietojen ja evästeiden käsittelystä löydät Sectools Oy:n tietosuojaselosteesta.

 • Tilaaminen ja tuotetiedot

Sopimus syntyy, kun Asiakas tekee tilauksen verkkokaupan kautta ja Myyjä vahvistaa tilauksen. Tilauksen vahvistaminen tapahtuu verkkokaupan tai sähköpostin kautta. Sectools Oy pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta ja peruuttaa tilauksen missä tahansa vaiheessa ennen kuin Asiakas on vastaanottanut tilatut tuotteet, mikäli peruuttamiseen on pätevä ja laillinen syy, esimerkiksi tekninen tai inhimillinen hinnoittelu- tai tuotevirhe. Tällaisissa tapauksissa Myyjä ottaa välittömästi virheen huomattuaan yhteyttä Asiakkaaseen ilmoittaakseen tilauksen peruuttamisesta ja siihen johtaneista syistä. Myyjä pyrkii siihen, että kaikki verkkokaupan tiedot ovat oikeita ja ajantasaisia mutta ei takaa tietojen virheettömyyttä tai tuotteiden saatavuutta.

Tuotteiden hinnat eivät sisällä toimituskuluja Toimitusmaksumme yksittäisille max. 35 kg painaville paketeille on 19,00 € / paketti. Suurempien ja useampien pakettien osalta ilmoitamme asiakkaalle toimituskulut tilausvahvistuksen yhteydessä ja lähetämme tuotteet vasta asiakkaan hyväksynnän jälkeen. Myyjä varaa oikeuden tarkistaa toimituksen hintaa sen jälkeen, kun toimituksesta on sovittu rahdinkuljettajan ja myyjän välillä kirjallisesti.

Tuotteiden hinnat näytetään verkkokaupan tuotesivuilla euroissa (€) ilman arvonlisäveroa. Arvonlisäveron osuus tilauksen loppusummasta näytetään Verkkokaupan ostoskorinäkymässä, kassalla sekä tilausvahvistuksella. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi, ja Sectools Oy pidättää oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

 • Tuotteiden saatavuus

Sectools Oy ei takaa tuotteen saatavuutta eikä sitä, että verkkokaupan saatavuustieto pitää paikkansa. Myyjä pyrkii toimittamaan varastotuotteet Asiakkaalle niin pian kuin mahdollista, yleinen toimitusaika kotimaan tilauksille on noin 1-4 arkipäivää tilauksesta. Toimitusmyyntituotteiden osalta Myyjä vahvistaa Asiakkaalle arvion toimitusajankohdasta.

 • Toimitus ja toimituskulut

Tuotteet toimitetaan Asiakkaalle PostNordin pakettitoimituksena tai rahtina. Toimitus tapahtuu Asiakkaan tilauksen yhteydessä kirjallisesti ilmoittamaan toimitusosoitteeseen. Toimituskulut alkaen 19,00€/paketti (alv 0%).

 • Maksu

Verkkokaupan tilausten maksutapa on lasku. Myyjä lähettää Asiakkaalle laskun kun tilaus on toimitettu, mikäli Asiakkaan kanssa ei ole muuta sovittu. Ellei Asiakkaan kanssa toisin sovita verkkokaupan tilausten maksuehto on 14 pv netto. Tuotteen omistusoikeus siirtyy Myyjältä Asiakkaalle vasta kun tuotteet on kokonaisuudessaan maksettu Myyjälle.

 • Reklamaatiot, vaihto- ja palautusoikeus

Tehty tilaus on sitova eikä verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla ole yleistä vaihto- tai palautusoikeutta. Asiakkaalla on velvollisuus tarkastaa vastaanottamansa tuotteet viivytyksettä ja reklamoida väärästä tai virheellisestä tuotteesta Myyjälle kirjallisesti 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Asiakkaan on sovittava kaikista tuotepalautuksista myyjän kanssa. Reklamaatio-, vaihto- ja takuuasioissa Asiakasta pyydetään olemaan yhteydessä Sectools Oy:n asiakaspalveluun. Tuotepalautukset tulee toimittaa Myyjälle alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksessa. Asiakas vastaa itse tuotteen palauttamisesta tai vaihtamisesta syntyvistä kustannuksista.

 • Takuu

Tuotteiden takuuaika on pääsääntöisesti 12 kuukautta toimituspäivästä. Takuu koskee vain valmistusvirheitä eikä kata viallisen laitteen aiheuttamia vahinkoja tai viallisen laitteen vaihtamisesta/palauttamisesta aiheutuvia kustannuksia. Takuupalautuksista on aina sovittava Myyjän kanssa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Takuutapauksissa Asiakkaan on viivytyksettä toimitettava tuote Myyjän tarkastettavaksi. Myyjä joko korjauttaa tuotteen, vaihtaa sen ehjään tai hyvittää ostohinnan Asiakkaalle.

 • Muutokset tilaus- ja toimitusehtoihin

Myyjällä on oikeus muuttaa verkkokaupan tilaus- ja toimitusehtoja ilman ennakkoilmoitusta. Voimassa olevat sopimusehdot ovat nähtävissä verkkokaupan verkkosivuilla ja Asiakas hyväksyy ne ennen tilauksensa lähettämistä Myyjälle. Tilaukseen sovelletaan niitä ehtoja, jotka ovat olleet voimassa tilausvahvistuksen toimitushetkellä.

 1. Riitojen ratkaisu

Myyjän ja Asiakkaan väliset erimielisyydet pyritään ratkaisemaan ensisijaisesti neuvottelemalla. Mikäli osapuolet eivät neuvottelemalla pääse yksimielisyyteen, erimielisyydet ratkaistaan ajantasaisen lainsäädännön mukaan Kymenlaakson käräjäoikeudessa.

 1. Asiakaspalvelu

Kysymyksissä ja ongelmatilanteissa ota yhteyttä Sectools Oy:n asiakaspalveluun joko puhelimitse 010 219 1390 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@sectools.fi

SECTOOLS OY

Korjalankatu 20,
45130 Kouvola
y-tunnus: 2239137-2

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ!

010 219 1390
myynti@sectools.fi

 

Facebook Linkedin

Copyright © 2024 SecTools Oy